blog
« GezelschapNo Birkenstocks for you »

Prijs

21

okt

2009

We hebben een prijs gekregen! Ik zeg ‘we’ want ik was plaatsvervangend toch een beetje trots toen Andrew een '2009 Business South Australia Export Award' in ontvangst mocht nemen. De staat South Australia reikt ieder jaar prijzen uit voor bedrijven die zich op het gebied van de export verdienstelijk hebben gemaakt.

In het reuze moderne National Wine Centre in Adelaide waren vandaag zo’n tweehonderdvijftig mannen in pakken en vrouwen in zwarte bloesjes bij elkaar voor een feestelijke luncheon (menu: rund of kip) waarbij twaalf prijzen werden uitgedeeld aan ondermeer een amandelproducent, een operagezelschap en een pharmaceutisch bedrijf dat een cruciale rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van het Mexicaanse griep-vaccin.

[22-10-09] export_prijs.jpgGemtree was genomineerd in de categorie ‘klein bedrijf’ (jaaromzet tot 3 miljoen dollar) want klein of niet, meer dan de helft van de Gemtree wijnen gaat inmiddels naar het buitenland (voornamelijk Amerika).
En ja hoor: uiteindelijk konden we het pand verlaten met een opmerkelijk zware trofee in de vorm van een ...nou ja, eigenlijk heeft niemand een flauw idee wat dit moet voorstellen.


© RdL
21 oktober 2009